Livet i Randesund Hageby

Randesund Hageby er et helt lite samfunn bestående av selveide leiligheter, tunhus og bungalower, naturskjønt beliggende i grønne omgivelser rundt to gårder.

Hjertet i hagebyen er et rikholdig servicesenter på over 500 kvm, bemannet av en ansatt servicevert. Servicesenteret er et treffpunkt for sosiale aktiviteter der et unikt miljø og nye vennskap oppstår blant de voksne beboerne.

Generasjonen 45+ er de som har sett de yngste forlate redet, og en fase i livet har gått over i en ny. Barn og barnebarn er kommet til, og behovet for den store eneboligen er ikke der lenger.

Felles for mange av de som flytter hit, er at de ønsker mer tid til et rikere liv og aktiviteter, og mindre tid til å holde boligen i stand.

Det er det gode, levende miljøet i Randesund Hageby som trekker mange hit. En inkluderende kultur med mange treffpunkter i det daglige gir rike muligheter for å stifte nye vennskap.

Det snakkes landet rundt om det unike miljøet som preges av hygge, humor og harmoni.

Det nye servicesenteret får enda flere fasiliteter over nær tre ganger så stor flate som dagens. Daglig bemannet av servicevert, og med mulighet for å leie lokaler til festligheter.


Hagebyen ble påbegynt i 2015, og har nå vokst til fem byggetrinn. Med trinn 5A vokser Randesund Hageby fra 197 til 225 boenheter - og snart 350 innbyggere. De som bor her har selv utviklet miljøet, som nå består av alt fra interessegrupper, kaffeavtaler, vennekvelder, til dyrking av hobbyer og planlegging av turer.

Alene når du vil, sammen når det passer
Visjonen bak Randesund Hageby er å skape et konsept der folk føler seg hjemme, og kjenner naboen. Et sted der man selv kan velge når man vil være sosial.

HSH har grunnlagt en sosial landsby der møtepunktene og treffstedene bidrar til å motvirke ensomhet. Derfor tilrettelegges det for trivsel, aktivitet og et fellesskap der terskelen for å skape nye relasjoner er lav.
Mennesker trenger mennesker for å ha det godt.

Derfor tror vi det er viktig å skape rom for både korte og mer organiserte møter. Et godt smil, latter i oppgangen og en hilsen i forbifarten. Eller omgivelser som inspirerer til de gode samtalene, initiativ og organiserte aktiviteter.

Serviceverten er også utdannet personlig trener. Hun holder gruppetimer utendørs eller i treningssal for alle som ønsker det, enkelt ordnet med klippekort til en rimelig pris.

Konseptet tilbyr en enklere hverdag. En hverdag der man slipper å bekymre seg for gressklipping, snømåking, oppussing og vedlikehold av uegnede boliger med for mange ubrukte rom. Alt dette og mere til, på et sted der det er kort vei til offentlig kommunikasjon, butikk og natur.

De som bor i Randesund Hageby har tatt eierskap til dette konseptet, og det er vi både glade og stolte av. Tryggheten ved å høre til i et fellesskap er uvurderlig for livskvalitet.

Det behovet går ikke ut på dato.

Miljøet i hagebyen består av alt fra interessegrupper, kaffeavtaler og  vennekvelder, til dyrking av hobbyer og planlegging av turer. Her finner man alltid noen å utvikle relasjoner til.

Christine er ansatt som servicevert i 100% stilling, og betjener servicesenteret alle ukedager. Hun er også utdannet personlig trener, og arrangerer flere felles treningstimer ukentlig for beboerne. Her er alle velkommen, uansett nivå.

Jevnlig arrangeres det kulturkvelder, basar og bingo, grillfester, konserter og andre eventer, ofte åpne for gjester. Utendørs finner vi minigolf og amfi, vandresløyfer og boccia-bane og hagestue, volleyballnett, drivhus og hageparseller. For å nevne noe.

Det sydligste lokalet i servicesenteret kan leies til private arrangementer og har egen inngang. Servicesenteret inneholder mye. Her er det flere møterom, storkjøkken, sal for gruppetimer, treningsrom og peisestue.

På dagtid brukes lokalene flittig til kaffetreff og hygge, man finner alltid noen å slå av en prat med.

Vaffeltorsdagen er for mange ukas høydepunkt!

Boliger + miljø = samfunn
Vi trenger ikke bare et sted å bo, men et sted å høre til.

Leiligheter med sjel og kvalitet
Trivsel i eget hjem er alfa og omega for et godt liv. Derfor følger vi personlig opp hver enkelt boligkjøper for å sikre en så god prosess som mulig.

Omsorg for detaljene
Vi har tegnet og bygget leiligheter det er godt å bo i, med grønn utsikt og mye lys. Rominndeling og planløsninger er nøye uttenkt for å gi gode forutsetninger for trivsel og hygge.  

Rikholdig servicesenter med egen vert
Serviceverten holder orden på alt som skjer, og ordner opp når det trengs.

Sett preg på din egen leilighet
Her kan du selv kostnadsfrittt velge farger og uttrykk innenfor et gitt utvalg, slik at din leilighet blir enda mer ditt eget hjem.

Mer tid til det du ønsker selv
Livet i leilighet gir forutsigbarhet og trygghet. Alt er nytt, og du slipper å tenke på vedlikehold og ansvar for tak, vei og hage. Du kan bruke tiden til å pleie egne interesser og det gode livet.

En hel landsby av sosiale muligheter  
Vær i ro når du ønsker det i ditt eget hjem. Rett utenfor finner du et inkluderende miljø der du alltid er velkommen.

Gi noen et smil hver dag
I Randesund Hageby tar vi vare på relasjonene. Du er velkommen til å delta i miljøet, og vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Vi tar vare på hverandre
Når man blir godt voksen, er det trygt for barn og barnebarn å vite at du bor et sted der andre bryr seg om deg.  
Utleieleiligheter når besøket kommer. Det er enkelt å ta imot gjester. Book en utleieleilighet når storfamilien skal samles eller når venner langveisfra vil komme på besøk.

Et aktivt liv er et liv i aktivitet
Enten du vil ta en tur i skog og mark eller ønsker å delta på gruppetreninger, er mulighetene mange. Vi har også eget treningsrom.

Et møtested over en kaffekopp
Man skal ikke behøve så mange grunner for å treffes. Kaffe holder lenge.

Selskapslokaler til alle anledninger
Servicesenterets romslige og lyse lokaler kan avdeles. Det sydligste lokalet kan benyttes i sin helhet til arrangementer på kveldstid, og har eget kjøkken.

Finn en ny hobby - og en ny venn
Det kryr av interessegrupper, samlinger og sosiale initiativ i hagebyen. Når  man gjør noe sammen, styrker det samholdet.

Trening i gruppe og trening alene
Meld deg på en gruppetime, eller benytt treningsrommet når du vil.

Minigolfbane midt i hagebyen
Den nye minigolfbanen sto klar i 2022. Perfekt når barnebarna kommer på besøk!

Enestående fellesskap
Her i Randesund Hageby ligger alt til rette for å dyrke fellesskapet når man ønsker det. Alle skryter av det gode miljøet.

Her finner folk hverandre
Det er mange gode historier om nye vennskapsbånd som knyttes her. Det sosiale nettverket er en av bærebjelkene i hagebyen.

Et enklere hverdagsliv
Det er færre uventede utgifter når man flytter inn i ny leilighet. Sett bilen tørt og trygt i garasjen. Butikken ligger i gangavstand. Busser til sentrum, med overgang til flyplass og kjøpesenter går utenfor døren.

Fasiliteter for den kresne
Vi har lagt vinn på å tilrettelegge for mangfold og trivsel her i Randesund Hageby. Les prospektet for en god oversikt over alle fasilitetene.

Aktiviteter fra morgen til kveld
Fra morgenkaffen til mannskvelder, håndarbeidsgrupper, trim og hobbyfellesskap: Her skjer det alltid noe for den som ønsker å delta.

En hage befolket av mennesker
Randesund Hageby består først og fremst av boenheter, med mange parallelle liv ved siden av hverandre. Her finner du ditt hjem, med et godt nabofellesskap når du ønsker det.

Alltid noen å slå av en prat med
Du trenger ikke å være ultrasosial for å trives i Randesund Hageby. Noen dager trenger man bare et smil i oppgangen og at noen vinker til deg fra balkongen. Når du synker ned i godstolen med en bok, kan du være for deg selv og kjenne på ekte ro.

Sosial tilhørighet
Det er noe med å høre til i en grend, et nabolag og en bydel. Identitet handler også om det. Her er alle stolte av å tilhøre hagebyen.

Et sted å dyrke relasjoner
Gjennom et langt liv får vi mange gode vennskap, og når dine venner vil komme på besøk, kan du holde av en utleieleilighet til dem og booke selskapslokaler til de runde jubileene.

Eldorado for grønne fingre
Drivhus og hageparseller er tilgjengelig for alle som ønsker å dyrke grønnsaker, urter og kjenne på livskvaliteten ved å bo grønt.

Vaffeltorsdag i servicesenteret
Ukas definitive høydepunkt for mange: Vaffeltorsdag er blitt en institusjon. Heldigvis har vi plass til mange, for her blir det liv!

Et mangfold av interessegrupper
Det er hagebyens egne beboere som har dannet hobbygrupper og interessefellesskap etter hvert som de har flyttet hit. Kanskje kommer du med dine egne idéer og vil skape noe nytt?

Alene når du vil, sammen når det passer
Det er noe usigelig fredelig over å kunne lukke døren i eget hjem når dagen er over, kunne pleie sjelefred og hverandre. Hver leilighet er plassert og tegnet med omsorg for denne virkeligheten.

Her kjenner alle naboen
Vi har tegnet leiligheter det er godt å bo i, med grønn utsikt og mye lys.

Egen Rema 1000 med bugnende utvalg
Butikken ligger i sokkeletasjen i trinn 4, i gangavstand for alle som bor her. Er du tom for fløte til kaffen når du får uanmeldt besøk, er det løst på 1-2-3.

Kort vei til byen og Sørlandssenteret
Randesund Hageby ligger grønt og naturskjønt til, og likevel kommer du deg dit du skal med kollektivtransport, enten du skal på handletur, ut og spise eller reise med fly fra Kjevik.

Alltid plass til flere
Får du storinnrykk? Da er det godt å vite at servicesenteret har mange muligheter for å samle flere til middag, feiringer eller gode møter.  

Naturen kaller
Rett utenfor døren finner du vandresløyfer i hagen og rundt Liantjønn, og et velholdt nettverk at stier og vandresløyfer finnes rett over knausen mot Sukkevann. Båthavn og skjærgård ligger en sykkeltur unna.

Vil du ha mer informasjon?

Ta kontakt hvis du vil ha mer informasjon om leilighetene i Randesund Hageby. Mulighet for privat visning.

Takk for at du melder din interesse — du hører fra oss veldig snart.
Oops! Something went wrong while submitting the form.


Servicesenterets lokaler:
Over 500 m² (NYTT i 2021) Betjent resepsjon Kontaktperson for beboerne Peisestue / dagligstue Hobbyrom (2021)
Møterom Anretningskjøkken (2021) Lyse selskapslokaler Treningsrom (2021) Sal for gruppetimer (2021) It-support Gjestehotellrom

Hjelp til å koordinere:
Håndverkstjenester Helsetjenester Fellesturer Gruppeaktiviteter

Utendørs:
Stor hagestue Pergola med utegrill Drivhus Amfi (2021) Hageparseller Lekeplass Badmintonbane
Volleyballnett Bocciabane Minigolfbane (2021)

Fasiliteter i parkeringskjeller:
Bilvaskehall El-sykler til utlån Løpebane Sykkelparkering Hobbyverksted Adkomst til sportsboder Gjesteparkering

Betjent resepsjon

Serviceverten er tilgjengelig alle ukedager i resepsjonen, sentralt i det nye servicesenteret. En spasertur unna.

Lyse selskapslokaler

De store anledningene krever ofte litt større plass. Det har vi laget, lokalene er en del av det nye servicesenteret.

Trivelige uterom

Utenfor det nye servicsenteret blir det gode sitteplasser til solskinnsdagene. Herfra kan du også gå rett ut i hagen.

Peisestue / dagligstue

Den trivelige møteplassen i hjertet av servicesenteret. Perfekt for arrangementer og interessegrupper.

Gjestehotellrom

Når familien kommer på besøk kan du booke en gjesteleilighet. Leilighetene ligger på grunnplan.

Trening

Det bygges nytt treningsrom med tilstøtende sal for gruppetimer, tilstøtende det nye servicesenteret.

Utendørs arrangement

Konserter, basarer og grillfester arrangeres jevnlig, og legges til hagestua og uteplassen, eller det nye amfiet.

Drivhus

Her er det alltid orden på sakene. Hagegruppa organiserer vaktlister, slik at det alltid er ryddig og pent i drivhuset.

Turstier og benker

Små turer er også turer. La deg fortrylle av de idylliske omgivelsene. Vi har lagt vekt på å skape rom for trivsel.

Hageparseller

Her kan du leie din egen parsellkasse, og dyrk mer enn bare det gode livet. Kassene blir etterfylt med ny jord hver vår.

Volleyball / Badminton

Nettet kan høydejusteres, og du lander gressmykt hvis du slenger deg. Banen ligger midt i hagen.

Egen bilvaskehall

Det er ingen grunn til å kjøre med støv på panseret. Her finner du både høyttrykksspyler og oppheng for matter.

NYTT I ÅR: Minigolfbane

Perfekt når barnebarna kommer på besøk. Det er bare å begynne å trene. Banen blir liggende utenfor trinn 4.

Parkeringsgarasje

Kanskje er det Norges mest velholdte parkeringsgarasje. Beboerne organiserer jevnlig feiing med egen feiemaskin.

Hobbyrom og verksted

Velutstyrt verksted og hobbyrom der du kan få utløp for skaperkraft. Inngang fra parkeringsgarasjen.

Kirsten Vik
Salg / markedsansvarlig HSH

T: 900 38 738  
M: kirstenv@hsh-as.no

Ole Kristian Kristiansen
Eiendomsmegler MNEF

T: 404 08 610 
M: okk@em1sr.no

Frode Udjus
Salg- og eiendomsforvaltning HSH

T: 940 22 510
M: frode@hsh-as.no