4. byggetrinn - 32 nye leiligheter

DRØM DITT
NYE LIV

Interiørdesigner Kristi S. Ulset skaper helhet i visningsleilighetene i Randesund Hageby. Her gir hun mange inspirasjon til å våge litt mer.

Myk eleganse og flytende overganger.
Det tror jeg på, sier Kristi S. Ulset, mangeårig interiørdesigner med en bakgrunn fra klesbransjen.

Kristi S. har satt tonen i over 20 visningsleiligheter for Randesund Hageby og HSH.
Det er ikke tilfeldig at hun får fortsette med det.

Når du kommer inn i et hjem er det følelsen som er den viktigste.
Det skal være harmoni fra du setter skoene fra deg i entréen til du står innerst i soverommet. Hvis du går ut igjen med en varm følelse, uten å huske ett enkelt designelement, har hun lykkes, føler hun.

Hver enkelt gjenstand og farger på vegg og kjøkkenfronter, hvert valg av fliser eller andre materialer må jobbe sammen i underbevisstheten. Interiøret er din scene, men det er du som har hovedrollen.

I fjerde byggetrinn kan du velge mellom 32 flotte leiligheter mellom 40 og 140 kvadratmeter. De fleste er gjennomgående og har både frokostbalkong mot Strømmeveien og balkong mot den idylliske hagen.
Ta kontakt allerede nå hvis du er interessert i å vite mer!

KLAR FOR MINIGOLF MED BARNEBARNA?

Det blir ny og stilig minigolfbane utenfor det nye byggetrinnet. Dere kan selvsagt også spille badminton eller boccia - eller ha piknik i det grønne!

Nytt servicesenter

Stor og trivelig peisestue, uteplass, lyse festlokaler, trimrom og møterom. Vi forteller deg gjerne mer!

Meld interesse

Ta spranget

Overgangen fra en bolig der minnene sitter i veggen til et helt nytt sted å bo, er stor.
Det er et av de mange sprangene vi gjør i livet, vi forlater noe og satser på noe annet.

Når du først skal flytte med både hjerte og møbler, vil jeg anbefale deg å ta det litt ut, også med tanke på interiør og møblering. Det er nå du har sjansen, våg litt mer. Ta spranget, sier Kristi. Selv har hun livserfaring fra egne overganger som understøtter oppfordringen. For et tiår siden brøt hun opp fra det vante og flyttet til Portugal for en tid.

"

Jeg kjøpte enveisbillett og lot det stå til.
Det var en fase av livet der jeg trengte å fornye meg, finne nye løp, også yrkesmessig.

Etter en lang karriere som kles- og motedesigner var det på tide med et pusterom.
En ettermiddag på balkongen i Algarve tok hun avgjørelsen. Nå ville hun jobbe med interiør.

Jeg visste med én gang at det var dette jeg skulle fordype meg i nå.
Det var krystallklart.

Som boligkjøper kan du selvsagt få velge uttrykk og farger i din leilighet. Vi utarbeider tre ulike farge- og interiørkombinasjoner, designet av Kristi Ulset. Her er det bare å la seg inspirere!

Forny ditt eget inntrykk

Det er mange avgjørelser som skal tas når man innreder en ny bolig. Skal alle de gamle møblene være med? Kan de brukes på nye måter? Hva er min stil?

Når jeg lukker døren og er i mitt eget hjem, er det hele min verden der og da. Jeg må trives med det jeg har rundt meg. Slik sett kan du jo bo hvor som helst, så lenge du har din verden med deg. Enten det er Lisboa eller Eiken. Paris eller Randesund. Det handler om å finne sitt eget uttrykk. Fornye det.

"

Hiv de gamle putene, velg en ny farge, det er ikke alltid så mye som skal til. Når jeg jobber med privatkunder har jeg stor respekt for det bestående, det de trives med.

Kristi jobber deretter med å bistå til videre utvikling, med kundenes egen stil som base. Da kan noe så enkelt som hvilken farge du velger å male stueveggene i løfte alt opp på et nytt plan.

Og når både livet og alt annet blir nytt, hvorfor ikke gå litt lenger enn man hadde tenkt? Mange som kjøper leilighet her i Randesund Hageby har jo allerede tatt noen modige valg. Ta ett til.

I den romslige parkeringskjelleren finner du blant annet hobbyrom, sykkelparkering og egen vaskehall til bilen. Her er det tenkt på det meste,
skal du ta spranget?

Viktig å drømme

Da Kristi var åtte år visste hun hva hun skulle bruke livet til. Hun «sydde» dukkeklær og satte knappenåler i stoffet. Drømte om å leve av å skape klær.

"

Jeg har levd drømmen, og jeg lever den fortsatt. Livet har både store og små taktskifter, og derfor er det både godt og viktig å lytte til hva hjertet vil.

Visningsleilighetene i Randesund Hageby har ulike uttrykk, nettopp for å kunne være en hjelp til å virkeliggjøre akkurat den drømmen. Drømmen om ny bolig og hvordan det skal være rundt oss.

Her kan du bli stående og la inntrykkene få komme. Rolig. Så ser du kanskje noe du liker, plukker med deg en annen detalj fra en av de andre leilighetene. I det som nå blir fjerde byggetrinn skal Kristi skape tre forskjellige harmonier. Det blir noe for alle, og kanskje noe for deg. HSH har gitt henne frie tøyler.

Det er ikke enkelt å møblere sin egen leilighet og tenke farger og kjøkkenfronter når man står i helt tomme rom. Derfor er det så givende for meg å kunne hjelpe drømmen i gang. Antyde. Kanskje friste litt.

"

Viktigst av alt
— Våg å drømme. Slik kan min leilighet bli. Min stil. Min verden. Mitt nye liv.

REMA 1000 åpner i første etasje av det nye byggetrinnet. Vi tar begrepet «nærbutikk» et steg lenger. For din skyld.

Interessert? Du trenger ikke vente til salgsstart.

Fyll ut nedenfor, og vi kontakter deg med mer informasjon

Takk for at du melder din interesse — du hører fra oss veldig snart.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kirsten Vik
Salg / markedsansvarlig HSH

T: 900 38 738  
M: kirstenv@hsh-as.no

Ole Kristian Kristiansen
Eiendomsmegler MNEF

T: 404 08 610 
M: okk@em1sr.no

Frode Udjus
Salg- og eiendomsforvaltning HSH

T: 940 22 510
M: frode@hsh-as.no